gå in på www.pumpaspray.blogg.com

http://pumpaspray.blogg.se/

gå in på http://spelaminecraft.blogg.se/

hej alihopa. vill ni veta en rigtig bra blogg. om ni vill det tryck på det här http://spelaminecraft.blogg.se/

du är bra på fotboll!!!

när du har bollen eller ska sjkuta straf. då känner man stress... då ska du tänka så här: JAG ÄR BRA PÅ FOTBOLL, JAG ÄR BRA PÅ FOTBOLL,JAG 'ÄR BRA PÅ FOTBOLL. då försviner all stress och man gör mål. ps: det funkar nästan altid. skriv i komen taren omm det funkar eller ej.

5 snabba fotbolls tips

här kommer några fotbolls tips!!! tipsen är till för vad du ska göra när du är fotbolls sugen. 1. spela målet står. 2. läga fram koner eller något anat du hittar och driv bolen i mellan dem så att det bir en bana. 3.stå och försöka slå sitt rekord på att hatta. 4. passa bollen till varandra. 5. eller bara spela en match om ni vet några mer saker lägg en komentar. Hej då :)

Fotboll

Tänk att fotboll kan vara så fantastkiskt. Man kan göra vad man vill med bollen t.ex spela match, hatta eller så kan man bara leka med bollen i mellan föterna. Ja fotbollen är fantastisk!!!

Ronaldo


nu kommer ronaldo

JAG ÄLSKAR DEN RONALDO

hej

Som ni vet ÄLSKAR jag fotboll. jag tror oskså att alla som är inne på den här bloggen också gillar fotboll. men i alla fall alla som är schyssta tipsa era vänner omm den här bloggen.

RSS 2.0